fbpx

Наши марки

Во палетата на КАМ ќе пронајдете повеќе различни брендови карактеристични само за КАМ маркетите.

  • Овие брендови поминуваат под високи стандарди за квалитет, кои КАМ ги воспоставува за секој еден продукт и пред да се најдат на нашите рафтови се подложни на мноштво внатрешни контроли и дегустации.
  • Овој висок квалитет, а економични и достапни цени се одлика на нашите брендови и можете да ги пронајдете само во КАМ маркетите.
  • Продуктите кои се дел од приватното портфолио на КАМ ќе ги пронајдете означени со знакот маркаКАМ на нашиот леток.

Прочитајте повеќе за нашите брендови: