fbpx

Blue sea

Туна ситни парчиња 185г

Харинга филети во сос од домати 200 г

Харинга филети во масло 200 г

Сардина филети во сос од домати 170 г

Сардина филети во масло 170 г

Скуша филети во сос од домати

Скуша филети во масло 170 г

Ослиќ филети 750 г

Сардина во масло 125 г