fbpx

Камко

Нишесте во прав 200 г

Печурки КАМКО 500гр.

Зачин КАМКО 250 гр.

Туна цели парчиња 185г

Туна цели парчиња 800г

Пченица 500г

Пире инстант 120г

Орев чистен 150г

Чипс кикиритки печени 100г

Леблебија 200г

Пченка за пуканки 500г

Коктел од тропско овошје 565г

Чаен колбас 1кг

Ориз 1кг

Интегрални грисини 500г

Народен колбас 1кг

Мортадела сецкана 1кг

Чадена хамбуршка сланина 1кг

Чаен колбас 1кг

Кори за пита 500г

Шампињони ќеса 300г

Грав 500г (1 класа)

Брашно 1кг

Брашно 2кг

Брашно 5кг

Шампињони свежи 500г

Лешници непечени 100г

Ленено семе 100г

Чаен колбас 1кг

Грав 500г

Ориз 1кг