fbpx

Alpiko

Alpiko – класика КАМ марк добропозната кај сите љубители на чоколадото. Во овој бренд влегува богат асортиман на разни чоколадни продукти: чоколади, чоколади за готвење, кремови, бонбониери, крем бананаи и чоколадни дражеи.

Alpiko_07_large-710x512

Темно чоколадо ALPIKO 100 гр

Alpiko_11_large-710x512

Млечно чоколадо лешник-грозје ALPIKO 100 гр

Alpiko_08_large-710x512

Млечно чоколадо со дробен лешник ALPIKO 100 гр

Alpiko_10_large-710x512

Чоколадо млечно ноисет ALPIKO 100 гр

Alpiko_12_large-710x512

Млечно чоколадо ALPIKO 200 гр

Alpiko_13_large-710x512

Млечно чоколадо со цели бадеми ALPIKO 200 гр

Alpiko_18_large-710x512

Чоко крем ALPIKO 750 гр

Alpiko_19_large-710x512

Крем од кикиритки ALPIKO 400 гр

Alpiko_20_large-710x512

Колач со парчиња чоколадо ALPIKO 400 гр

Alpiko_21_large-710x512

Колач чоколадиран ALPIKO 400 гр

Alpiko_22_large-710x512

Чоколадни стапчиња со фил од лешник ALPIKO 200 гр

Alpiko_02_large-710x512

Суво грозје чоколадирано ALPIKO 70 г.

Alpiko_03_large-710x512

Кикирики чоколадирани ALPIKO 70 г.

Alpiko_04_large-710x512

Лешник чоколадиран ALPIKO 60 г.

Alpiko_01_large-710x512

Брусница чоколадирана ALPIKO 70г.

Alpiko_00_large-710x512

Бонбониера чоколадни пралини морски плодови Alpiko

krem-banani

Крем банани 10/1 170г

chocho-kiki

Чоколадирани кикиритки 70г

mlecno-cokolado-lesnik

Млечно чоколадо со цел лешник 200 г

cokoladni-stapcinja

Чоколадни стапчиња 200 г

alpiko-temno-cokolado

Темна чоколада 200 г

alpiko-coko-blok

Чоко блок 400 г / 100 г

Alpiko_16_large-710x512

Крем со лешници ALPIKO 400 г

Alpiko_17_large-710x512

Крем дуо ALPIKO 750 гр