fbpx

Пекарата на КАМ

pekara8140x2615cm_v4

Омиленото делче од нашите маркети – нашата КАМ пекара со секогаш свежи и топли печива кои ги печеме преку целиот ден!

>>> Во одреден број на КАМ маркети ќе ги пронајдете нашите сопствени фурни каде во текот на денот постојано се печат нови, крцкави и свежи печива. Незаменливата арома на топло печените ѓевреци, лепчиња, кроасани со путер или крофни се шири уште на самиот влез од маркетите, а ваше е да ги пробате и да ја почувствувате разликата во вкусот на свежо печениот леб.

Печивата се печат во посебно опремена фурна, а самата селекција на производи е префинета и според највисоки стандарди за квалитет. Секогаш свежо и со одлична цена!

 

2

 

Производи во пекарата:

 • Багет
 • Охридски ѓеврек
 • Баварски перек
 • Векна Тоскана
 • Векна Италијано
 • Векна Ржан леб
 • Кроасан со јаболко
 • Кроасан со пица
 • Кроасан со сирење
 • Лиснато тесто со зденка и маслинка
 • Баничка со урда
 • Интегрално стапче
 • Леб црн полнозрнест
 • Кроасан со путер
 • Леб со сончоглед
 • Пециво лиснато роловано со чоколадо
 • Крофна со чоколадо
 • Векна ‘ржан леб

 

 

Локации на пекари во маркети :

📍 Козле – ул. Козле бр.53

📍 ГТЦ – Кеј 13-ти Ноември бб  ГТЦ-Сутерен

📍 Капиштец – Народен Фронт бр.23

📍 Ченто – ул. Маџари бб

📍 Автокоманда – ул. Јани Лукровски бр.3

📍 Битола 1 – ул. Генерал Васко Каранѓелески бр.ББ сутерен

📍 Мичурин – ул. Венјамин Мачуковски Бр.6 СКОПЈЕ

📍 Охрид 1 –  бул.Туристичка бр.6

📍 Ново Лисиче 2 – бул. Видое Смилевски Бато бб

📍 Аеродром 3 – бул. Јане Сандански бр.79А

📍 Штип 2 – ул. Кеј  Маршал Тито бр.19

📍 Бутел – ул. Петар Манџуков бр.16

📍 Кисела Вода 2 – Ул. МИХАИЛ ЧАКОВ Бр.5 СКОПЈЕ – КИСЕЛА ВОДА

📍 Буњаковец – бул. Партизански Одреди бр.КП 10184/дел.5згр.1 подрум

📍 Битола 2 – ул. Коле Неделковски бр.ББ М.В.И.Д Жокановски КП 3524

📍 Кавадарци –  ул.Охридска бр.1ББ

📍 Порта – Ангел Динев Бр.3А-1А/кат.приз./КП 7047/2

📍 Охрид 2 – 7-Ми Ноември Бр.згр1 вл/1 и 2 кат/приземје

📍 Струмица 2 –  ул.Маршал Тито бр.142

📍 Илинден –  ул.534 бр.23 Марино

📍 Радовиш –  ул. БУЛЕВАР АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ Бр.34 А

📍 Ритеил Парк – Булевар Македонско Косовска Бригада бр.67, зграда бр.2 ,влез 1

📍 Генц – ул. Попово Блато бр.1/приземје-1 Струга

📍 Бис Оил Влае –  ул.1606 бр. 2

📍 Пробиштип –  ул. ЈОРДАН С ТОЈАНОВ Бр.2 ПРОБИШТИП

📍 Тетово Прима – ул. ВИДОЕ С МИЛЕВСКИ БАТО Бр.44/1-1 ТЕТОВО

📍 КАМ ЦЕНТАР –  ул. Св.Кирил и Методиј бр. 3, Скопје

📍 Битола 3 –  ул. Рокдајл бр.18

📍 Прилеп 5 – ул.Андон Слабејко бр. 33Д/1

📍 Делчево – ул. БУЛЕВАР МАКЕДОНИЈА Бр.6 ДЕЛЧЕВО

📍 Гевгелија 2 –  ул. ИНДУСТРИСКА Бр.18 А ГЕВГЕЛИЈА

📍Прилеп Туш – ул. Цар Самоил бр.28 Прилеп

1

 

 

 

pekara2

 

Денот најдобро се започнува и се завршува со мирисот на тазе леб!
А највкусен леб е тазе печениот!