fbpx

Milord

Желе бонбони MILORD 200 гр

Локум со ореви MILORD 400 гр

Локум MILORD 400 гр

Роловафер MILORD 230 гр

Наполитанки со крем од ванила и какао MILORD 400 гр

Наполитанки со какао крем MILORD 400 гр

Наполитанки MILORD со фил од јагода 155 гр

Наполитанки со фил од лешник MILORD 155 гр

Наполитанки со какао фил MILORD 155 гр

Наполитанки чоколадирани со фил од лешник MILORD 200 гр

Наполитанки чоколадирани со какао фил MILORD 200 гр

Наполитанки со фил од лешник MILORD 150 гр

Колаче со вкус на кокос MILORD 300 гр

Путер колаче MILORD 300 гр

Сендвич кекс MILORD 176 гр

Чајни колачиња MILORD 400 гр

Бисквит петит бер MILORD 400 гр

Бисквит посен MILORD 400 гр

Тост вафли MILORD 250 гр