fbpx

Ограничена понуда

ОГРАНИЧЕНА ПОНУДА и ограничени количини! 😎 Не заборавајте дека понудите кои се дел од оваа КАМ акција важат само оваа седмица и се трошат брзо.

Ве очекуваме во КАМ маркетите.
 Post-МК-FB---23.12.2021-1.-Женски-хеланки
Post-МК-FB---23.12.2021-2.-Женски-чорапи
Post-МК-FB---23.12.2021-3.Машки-чорапи
Post-МК-FB---23.12.2021-4.-Детски-термо-хулахопки