fbpx

Bella Farm (Белафарм)

#КАМмарка за млеко и млечни производи

  • висок квалитет
  • одлични цени
  • проверено потекло
  • фантастичен вкус

Кисела павлака BELLA FARM 850 г

Урда BELLA FARM 1 кг

Топено сирење Bella Farm

Гауда слајс кашкавал Bella Farm

Ајдамер слајс кашкавал Bella Farm

Чоколадно млеко Bella Farm 200 мл

Чоколадно млеко Bella Farm

Кашкавал кравји Bella Farm

Сирење мешано Bella Farm

Сирење овчо Bella Farm

Сирење кравјо Bella Farm

Свежо сирење иситнето Bella Farm

Овчо кисело млеко Bella Farm

Кисело млеко Bella Farm

Кисела павлака Bella Farm 20% мм

Кисела павлака Bella Farm

Ајран Bella Farm

Pro+ јогурт Bella Farm

Јогурт Bella Farm

Млеко Bella Farm

Трајно млеко Bella Farm

Свежо млеко Bella Farm