fbpx

Работно време

ИЗВЕСТУВАЊЕ до потрошувачите!

ИЗВЕСТУВАЊЕ до потрошувачите!

Недела е РАБОТЕН ДЕН за два наши маркети со локација во Градски Трговски Центар (ГТЦ) и Чаир (Point Retail).

 

Известување-за-работно-време-во-недела-гтц-и-чаир

 

Работното време на КАМ маркетите можете да го погледнете подолу.

 

 

Rabotno-vreme-za-marketite-slika-novoselski-768x512

 

 

Редовно работно време:

ОЕ Маркет пон-саб недела
Скопски маркети 3 Маџари 07:30-21:30
4 Аеродром4 07:30-22:00
5 Ново Лисиче-1 07:30-21:30
6 Драчево 07:30-21:30
8 Козле-1 07:30-22:00
9 ГТЦ 07:30-22:00 10:00-20:00
10 Ѓорче 07:30-22:00
11 Капиштец НОВ 07:30-22:00
12 Ченто 07:30-21:30
13 Север 07:30-22:00
14 Автокоманда 07:30-22:00
15 Тафталиџе 07:30-22:00
17 Кисела Вода 07:30-22:00
19 Скопјанка 07:30-22:00
20 Чаир-Ретаил 08:00-22:00 10:00-20:00
27 Мичурин 07:30-22:00
31 Ново Лисиче-2 07:30-22:00
33 Аеродром-3 07:30-22:00
37 Бутел 08:00-21:30
39 Кисела Вода 2 07:30-22:00
41 МВР 07:30-21:30
42 Карпош-4 07:30-22:00
43 Буњаковец 07:30-22:00
52 Порта-нов 07:30-22:00
53 Црниче 08:00-22:00
57 Дебармаало 07:30-22:00
58 Радишани 08:00-21:30
59 Чаир 08:00-21:30
60 Драчево-2 07:30-22:00
66 Џон Кенеди 2 08:00-21:30
68 Новоселски Пат-Скопје 08:00-22:00
70 Марино Илинден 07:30-22:00
71 Сарај 08:00-22:00
76 Млечен 07:30-22:00
78 Влае 08:00-21:30
1 Цветен 08:00-22:00
Надворешни маркети 7 Валандово 07:30-21:00
16 Куманово-2 07:30-22:00
18 Кичево 08:00-21:30
21 Прилеп-1 08:00-21:30
22 Битола-1 07:30-22:00
23 Штип-1 07:30-22:00
26 Гостивар-2 08:00-21:30
28 Тетово-2 07:30-22:00
29 Охрид-1 07:30-22:00 08:00-22:00
32 Тетово-5 08:00-21:30
34 Гевгелија 07:30-22:00
35 Крива Паланка 08:00-22:00
36 Штип-2 07:30-22:00
38 Струга Генц 08:00-21:30 08:00-21:30
40 Велес 07:30-21:30
44 Битола-2 07:00-22:00
45 Гостивар-1 08:00-22:00
46 Штип-3 07:30-22:00
48 Куманово-1 08:00-21:30
49 Кочани 07:30-22:00
50 Кавадарци 07:30-22:00
51 Струмица 07:30-22:00
54 Охрид-2 08:00-22:00 08:00-22:00
55 Прилеп-3 07:30-21:30
56 Дебар 07:30-21:30
61 Велес-2 07:30-22:00
62 Охрид-4 07:30-21:30 08:00-20:00
64 Струга 3 08:00-22:00 08:00-20:00
65 Тетово 4 08:00-22:00
69 Струга 4 07:30-21:30 08:00-20:00
72 Неготино 07:30-21:30
73 Радовиш 07:30-22:00
74 Ресен 07:30-21:30
75 Прилеп 4 08:00-21:30
77 Струмица 2 07:30-22:00
79 Прилеп 5 07:30-21:30
80 Пробиштип 07:30-22:00
81 Прима Тетово 07:30-22:00
82 Битола 3 07:30-21:30