fbpx

Инфо за потрошувачите

 

Редовно работно време:

Моментално работно време
2020
ОЕ Маркет Адреса пон-саб
               С к о п с к и 
               м а р к е т и
2 Влае ул. Иван Цанкар бб 07:30-21:30
3 Маџари ул. Благоја Стефковски бр. 12 07:30-21:30
4 Аеродром 4 ул. Ангел Димовски бр. 4 07:30-22:00
5 Ново Лисиче 1 бул. Видое Смилевски Бато бр. 13 07:30-21:30
6 Драчево ул. Ратко Митровиќ бб 07:30-21:30
8 Козле 1 ул. Козле бр. 53 07:30-22:00
9 ГТЦ Кеј 13-ти Ноември бб ГТЦ – Сутерен 07:30-22:00
10 Ѓорче ул. Ѓорче Петров бр. 12-А 07:30-22:00
11 Капиштец НОВ ул. Народен Фронт бр. 23 07:30-22:00
12 Ченто ул. Маџари бб 07:30-21:30
13 Север ул. Тале Христов бр. 2 07:30-22:00
14 Автокоманда ул. Јани Лукровски бр. 3 07:30-22:00
15 Тафталиџе ул. Лондонска бб 07:30-22:00
17 Кисела Вода ул. Сава Ковачевиќ бр. 69 07:30-22:00
19 Скопјанка бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 19 – Т.Ц – Скопјанка 07:30-22:00
20 Чаир (Point Retail) ул. Македонско-Косовска Бригада 1 бр. 67 зг. 2/1 приз. 08:00-22:00
27 Мичурин ул. Венијамин Мачуковски бр. 6 07:30-22:00
31 Ново Лисиче 2 бул. Видое Смилевски Бато бб 07:30-22:00
33 Аеродром 3 бул. Јане Сандански бр. 79а 07:30-22:00
37 Бутел ул. Петар Манџуков бр. 16 08:00-21:30
39 Кисела Вода 2 ул. Михаил Чаков бр. 5 07:30-22:00
41 МВР ул. 50-та Дивизија бб 07:30-21:30
42 Карпош 4 бул. Партизански Oдреди бр. 80А 07:30-22:00
43 Буњаковец бул. Партизански Одреди бр. КП 10184 07:30-22:00
52 Порта-нов ул. Ангел Динев бр. 3А-1А 07:30-22:00
53 Црниче ул. Востаничка бр. 59 08:00-22:00
57 Дебар маало ул. Благој Давков бр. 2 07:30-22:00
58 Радишани Радишанска бр. 4В 08:00-21:30
59 Чаир ул. Ќемал Сејфула бр. 2Б 08:00-21:30
60 Драчево 2 Јустинијан Први 2 бр. 1А 07:30-22:00
66 Џон Кенеди 2 ул. Џон Кенеди бр. 18 08:00-21:30
68 Новоселски Пат Скопје ул. 1 бр. 3Б Ново Село 08:00-22:00
70 Марино Илинден ул. 534 бр. 23 Марино 07:30-22:00
71 Сарај ул. 20 бр. 138 Сарај 08:00-22:00
76 Млечен ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 74 07:30-22:00
         Н а д в о р е ш н и
             м а р к е т и
7 Валандово ул. Првомајска бр. 14/А 07:30-21:00
16 Куманово 2 ул. Октомвриска Револуција бр. КП 13652 07:30-22:00
18 Кичево ул. Маршал Тито бб/КП 2175 08:00-21:30
21 Прилеп 1 ул. Браќа Ламески бб.КП 13889 08:00-21:30
22 Битола 1 ул. Генерал Васко Каранѓелески бб 07:30-22:00
23 Штип 1 ул. Сремски Фронт бр 67 07:30-22:00
24 Струга ул. Пролетерски бригади бб 08:00-21:30
25 Тетово 1 ул. Јане Сандански бр. 55 08:00-21:30
26 Гостивар 2 ул. Беличица бб/КП 7717 08:00-21:30
28 Тетово 2 ул. Видое Смилевски Бато бб 07:30-22:00
29 Охрид 1 Бул. на Револуција Кула бр. 6 07:30-22:00
30 Куманово 3 ул. ЈНА бр.108 Зелен-Пазар 07:30-20:00
32 Тетово 5 ул. Страшо Пинџур бб. КП 1744 08:00-21:30
34 Гевгелија ул. Слободан Митров Данко бб/КП 3481 07:30-22:00
35 Крива Паланка ул. Св.Јоаким Осоговски бр. 1Г 08:00-22:00
36 Штип 2 ул. Кеј Маршал Тито бр. 19 07:30-22:00
38 Струга Генц ул. Попово Блато бр. 1/Приземје 08:00-21:30
40 Велес ул. Маршал Тито бб 07:30-21:30
44 Битола 2 ул. Коле Неделковски бб М.В.И.Д Жокановски 07:00-22:00
45 Гостивар 1 ул. Браќа Гиноски бб/К.П.3510 08:00-22:00
46 Штип 3 ул. Сутјеска бб КП 5232 07:30-22:00
47 Прилеп 2 ул. Кузман Јосифовски Питу бб 07:30-22:00
48 Куманово 1 ул. Моша Пијаде бб 08:00-21:30
49 Кочани ул. 29-ти Ноември бб 08:00-22:00
50 Кавадарци ул. Охридска бр.1ББ 07:30-22:00
51 Струмица ул. Гоце Делчев бб/КП 2134/5 07:30-22:00
54 Охрид 2 ул. 7-Ми Ноември Бр.згр1 вл/1 и 2 08:00-22:00
55 Прилеп 3 ул. 11-Ти Октомври Бр 2-А/15/КП 15628 07:30-21:30
56 Дебар ул. 101 бр.3/1 07:30-21:30
61 Велес 2 11-Октомври Бр 17 07:30-22:00
62 Охрид 4 ул. Градско Пазариште бр 20 07:30-21:30
63 Струмица 2 ул. Маршал Тито бр. 142 07:30-22:00
64 Струга 3 ул. ЈНА бр.1 згр.1/1-1 пр. 08:00-22:00
65 Тетово 4 ул. Љупче Момировски бр. 14 08:00-22:00
67 Тетово 6 ул. Џон Кенеди бр. 18 08:00-22:00
69 Струга 4 ул. Маршал Тито бр. 1/1 07:30-21:30
72 Неготино ул. Партизанска 29Г 07:30-21:30
73 Радовиш ул. Александар Македонски бр. 34А 07:30-22:00
74 Ресен ул. Ленинова 25 07:30-21:30
75 Прилеп 4 ул. Браќа Миладиновци 1-3 08:00-21:30

Општи информации

КАМ постојано работи на подобрувањена услугите за своите потрошувачи! Во Македонија повеќето маркети работат од понеделник до сабота од 08.00 часот до 22.00 часот, и во недела од 07.30 до 17.00 часот. На тој начин Вашето пазарување кај нас можете да го направите според Вашите индивидуални потреби и можности.

Точното работно време на Вам најблиската продавница можете да го дознаете овде.

 

Плаќање со картичка

Во сите КАМ маркети Ви нудиме практично, безготовинско плаќање со кредитни картички Visa, Maestro, Master Cards.

Предност за Вас: Можете да платите поголеми количини на производи, а притоа не морате да носите поголема количина на готовина.

 

denras-pay

Гаранција за враќање на парите

 

Се предомисливте? Нема проблем!

КАМ ВИ ДАВА ДВОЈНА ГРАНЦИЈА*:

  • ВИ ГО ЗАМЕНУВАМЕ ПРОИЗВОДОТ
  • ВИ ГИ ВРАЌАМЕ ПАРИТЕ

Доколку од некоја причина не сте 100% задоволни од кој и да е наш производ, ние радо ќе Ви го замениме производот и ќе Ви ги вратиме Вашите пари, доколку:

  • Имате сметка за купениот производ
  • Не поминале повеќе од 3 дена од купувањето на производот
  • Производот е оригинално запакуван
  • Производот не е поскап од 500 денари

Гаранцијата на производителот, како и останатите права од законот во врска со неисправни производи, важат независно од ова.

„Двојната гаранција“ не важи за непрехранбени производи, алкохол или интернационално познати брендови.

Пред враќањето или замената на производот, Ве молиме обратете се до нашиот персонал на касата.