fbpx

Sunny Fаntasy

Sunny Fаntasy – марка КАМ за конзервиран, замрзнат зеленчук и овошје, вкусни домашни ајвари, малиџано и останати традиционални готвени и неготвени продукти. Вистинска гозба на трпезата!

Жолта боранија сечкана 450 г.

Буковка свежа 400г

Шампињони сецкани 720мл

Шампињони цели 720мл

Ајвар домашен 680г

Чорбаџиска пиперка 660г

Цвекло 670г

Корнишони 680г

Корнишони екстра 370г

Лутеница 690г

Малиџано 540г

Пиперка барена филета 680г