fbpx

Свежа риба во КАМ Маркетите во Скопје

Почитувани потрошувачи, ЉУБИТЕЛИ НА СВЕЖА РИБА!

Свежа риба – секоја седмица!

Познавачите на риба отсега ќе можат да уживаат во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Понудата засега ќе оди во одреден број маркети, а вложуваме напори истата постепено да оди и во останатите КАМ маркети, како што ќе се отвораат соодветни услови за нејзината достава.

Во нашата стандардна понуда ќе бидат застапени орада (ципура), лаврак (бранцин), лосос , пастрмка, лигњи, шкампи и др.

Зависно од сезоната, секогаш ќе настојуваме нашата стандардна понуда да ја збогатуваме со нова понуда на морска риба. Притоа станува збор за чистена риба, односно риба која не Ви одзема многу време и е спремна за приготвување.

Мичурин

Охрид

Ново Лисиче 2

3 Maџари
4 Аеродром 4
7 Валандово
8 Козле 1
9 ГТЦ
10 Ѓорче Петров
11 Капиштец
12 Ченто
14 Автокоманда
15 Тафталиџе
16 Куманово 2
17 Кисела Вода
22 Битола 1
26 Гостивар 2
27
28 Тетово 2
29
31
33 Аеродром 3
36 Штип 2
39 Кисела Вода 2
40 Велес
41 Скопје, МВР
42 Карпош 4
43 Буњаковец
44 Битола 2
48 Куманово 1
49 Кочани
50 Кавадарци
51 Струмица
52 Порта Влае
54 Отекс Охрид
55 Прилеп 3
57 Дебар Маало
58 Радишани
61 Велес 2
65 Тетово 4
68 Новоселски пат
72 Неготино
73 Радовиш 2
74 Ресен 2
75 Прилеп 4
76 Mлечен
77 Струмица 2
78 Влае Бис оил