fbpx

Rolleti

Roletti. КАМ марка за секаков тип на хартија. Она што го одвојува овој бренд од останатите е одличната цена на премиум производите.

Rolleti_01b_large-710x512

Салфети Rolleti

Rolleti_07_large-710x512

Тоалетна хартија Pure White Rolleti

Rolleti_06_large-710x512

Тоалетна хартија Extra Soft Rolleti

Rolleti_05_large-710x512

Тоалетна хартија Rolleti

Rolleti_04_large-710x512

Premium тоалетна хартија Rolleti

Rolleti_03_large-710x512

Кујнски бришачи Rolleti 2/1

Rolleti_02_large-710x512

Кујнски бришач Rolleti

Rolleti_01_large-710x512

Салфети Rolleti