fbpx

Saluti

Saluti – марка КАМ за чипсови, грицки и јатки.

Крекери микс SALUTI 250 гр

Переци SALUTI 250 гр

Чипс ребраст SALUTI 150 гр

Чипс ребраст SALUTI 150 гр

Чипс ребраст SALUTI 150 гр

Чипс пченкарен SALUTI 150 гр

Чипс пченкарен SALUTI 150 гр

Кикиритки пржени 500г

Кикиритки непечени 500г

Лешник печен 100г

Семка од тиква лупена 100г

Бадеми печени 100г

Пуканки 125г

Сончоглед лупен непечен 100г

Бадем непечен