fbpx

Fiesta

CRN-caj

Црн чај во филтер ќесички 20/1

kafe-izbeluvac

Избледувач за кафе и чај 200г

kafe-ektra

Кафе екстра 200г

kafe-klasik

Кафе класик 200г

instant-kafe-gold

Инстант кафе голд 100г

instant-kafe-fiesta

Инстант кафе класик 200г

instant-pijalok-portokal

Инстант пијалок 500г портокал

instant-pijalok-limon

Инстант пијалок 500г лимон

caj-kamilica

Филтер чај од камилица 20/1

caj-nane

Филтер чај од нане 20/1

caj-brusnica

Филтер чај од брусница 20/1

caj-hbiskus

Филтер чај од хибискус 20/1

caj-sumsko-ovosje

Филтер чај од шумско овошје 20/1

caj-aronija-borovnica

Филтер чај од аронија и боровница

planinski-caj

Филтер чај планински 20/1

zelen-caj-limon

Филтер чај зелен со лимон 20/1

kakao-naturalno

Какао натурално 100 г