fbpx

Amia

Амиа (Амиа) – кам марка со богата понуда на џемови, мед, таан, слатко, путер од кикирики и лешници. Проверенидомашни вкусови и природни состојки.
Побарајте ги сите производи со клик тука.

 

 

Шумски мед AMIA

Липов мед AMIA

Багремов мед AMIA

Цветен мед AMIA

Слатко од зелени смокви AMIA

Путер од кикирики AMIA

Сусамов таан AMIA

Таан AMIA

Слатко од јагода AMIA

Џем од малинa AMIA

Џем од шумско овошје AMIA

Џем од јагода AMIA