fbpx

Solis

Чадена свинска плешка 1кг

Пилешко голд филе 1кг

Посен грав 400г

Говедски гулаш 400г

Чаден свински врат сецкан 1кг

Чадена свинска печеница сецкана 1кг

Кулен 400 г

Бела чадена трајна салама 400 г

Пилешко голд филе 1кг