fbpx

НОВИ и реновирани КАМ МАРКЕТИ

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО СТРУГА

На 7 јуни започнува со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Струга.
Маркетот нуди поголема функционалност прегледност при пазарењето како и збогатен асортиман на свежо овошје, зеленчук, месо, риба и пекара со топли печива за своите потрошувачи.
На денот на отворањето имаме неверојатни попусти и промоции!
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ
Më 7 qershor rihapen dyert e KAM marketit të renovuar në Strugë.
Marketi ofron një komoditet më të madh gjatë blerjes, duke ju ofruar një asortiman të pasur të produkteve të freskëta siç janë: frutat, perimet, produktet e mishit , peshkut si dhe furrë buke me pjekurina të ngrohta për klientët e saj.
Në ditën e hapjes do të kemi zbritje dhe promocione të jashtzakonshme!
Urdhëroni, Ju mirëpresim.
I Juaji KAM

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ПЕТРОВЕЦ

Започна со работа нов КАМ МАРКЕТ во ПЕТРОВЕЦ  😍

Своите секојдневни потреби за прехранбени и непрехранбени производи отсега потрошувачите ќе ги задоволуваат во современ продажен простор од вкупна површина од 603 м2 од кои 426м2 маркет со поголема функционалност, со збогатена понуда на производи, и поголема прегледност при пазарењето. 😍
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ПЕТРОВЕЦ

На 23 мај започнува со работа нов КАМ МАРКЕТ 📣
Ве покануваме да присуствувате на отворањето на најновиот КАМ МАРКЕТ во Петровец. На денот на отворањето ве очекуваат големи попусти и изненадувања! 🎉
📍 Ул. 1 бр. 91 А ПЕТРОВЕЦ
🕗 Работно време: од 08:00 до 21:00
🔲На вкупна површина од 603 м2 од кои 426м2 маркет

Повелете, Ве очекуваме.

Ваш КАМ

 

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ЦРНИЧЕ 🎉📣

Целосно реновиран КАМ МАРКЕТ на ул. “Востаничка” бр. 59 во Црниче 😍

КАМ Ви овозможува проширен продажен простор од 260 м2 со поголема функционалност и прегледност при пазарењето, збогатена понуда на производи и пекара со вкусни печива.

Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО КУМАНОВО

Стартуваше со работа нов КАМ МАРКЕТ на ул. “7” бр. 32 во Куманово 😍

Своите секојдневни потреби за прехранбени и непрехранбени производи отсега потрошувачите ќе ги задоволуваат во современ продажен простор од 550 м2 со поголема функционалност, со збогатена понуда на производи, модернизирана пекара и поголема прегледност при пазарењето. 😍
 
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

КАМ маркет го отвора својот најголем и најсовремен маркет во Прилеп ! 

Најголемиот малопродажен синџир во земјава, „КАМ“, отвора нов 5-ти маркет во Прилеп, лоциран на улицата „Цар Самоил“ бр. 28.

Новиот маркет се простира на вкупна површина од над 733 квадратни метри. Продажниот простор зафаќа 555 квадратни метри, речиси 120 квадратни метри се магацински простор, а преостанатите се помошни и канцелариски простории.

Во рамките на маркетот има и пекарница во која прилепчани ќе ги најдат највкусните лебови и печива, свежо печени секој ден. Исто така, за потрошувачите на „КАМ“ обезбеден е бесплатен паркинг простор за 117 возила.

– Продажната мрежа на „КАМ“ продолжува да расте, ова е нашиот 77. маркет.  Со асортиман кој го сочинуваат околу  1700 артикли меѓу кои добро познатите производи под КАМ марка, како и познати интернационални брендови, остануваме посветени на целта да го доближиме високиот квалитет по редовно ниски цени до сите граѓани – велат од „КАМ“.

Маркетот е во склоп на “КАМ центар“, кој наскоро ќе ги отвори вратите за јавноста. На 2200 квадратни метри, во современиот простор на „КАМ центар“ ќе бидат лоцирани повеќе брендови од различни дејности, чии имиња ќе се објават наскоро. Овој објект значително ќе придонесе за збогатување на шопинг искуството во градот.

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ПРИЛЕП !

📍 Улица “ЦАР САМОИЛ” Бр. 28
🕗 Работно време: од 08:00 до 21:00
🔲На површина од 519 м2

ОТВОРАЊЕ НА НАЈГОЛЕМОТ КАМ МАРКЕТ ВО ГЕВГЕЛИЈА !

📍 Улица ИНДУСТРИСКА Бр. 18а
🕗 Работно време: од 08:00 до 21:00
🔲На површина од 795 м2

ОТВОРАЊЕ НА 76 КАМ МАРКЕТ ВО ДЕЛЧЕВО  09.11.2022

📍 Булевар Македонија Бр. 6
🕗 Работно време: од 08:00 до 21:30
🔲На површина од 515м2

Повторно отворање на КАМ МАРКЕТ Битола / 16.07.2022

Модерниот изглед на КАМ маркетот во Битола идентичен како и на новите КАМ маркети е постигнат со применетото комплетно внатрешно и надворешно брендирање според препознатливиот корпоративен идентитет на компанијата.
📍 Локација: ул.”Коле Неделковски” бб
🕗Работно време: од 07:00 до 22:00 часот
🔲Површина: 345 m2

153134212_10160391685969863_941647066898853839_o