fbpx

Кариера

АКТУЕЛНИ ОГЛАСИ >>

 

 

  Работни позиции*

  Датум на раѓање*

  Категорија на возачка дозвола

  Школување/усовршување

  Работно искуство / пракса

  Познавање јазици

  Документи (биографија, мотивационо писмо, диплома)