fbpx

Наполитанки чоколадирани со какао фил MILORD 200 гр

Наполитанки чоколадирани MILORD

со какао фил

53% фил, прелиени со 32% темно чоколадо

200 гр

10. Милорд чоколадирани наполитанки 200 г -какао