fbpx

Наполитанки чоколадирани со фил од лешник MILORD 200 гр

Наполитанки чоколадирани MILORD

фил со вкус на лешник

53% фил, прелиени со 32% темно чоколадо

200 гр

9. Милорд чоколадирани наполитанки 200 г -лешник