fbpx

Инфо за потрошувачите

 

skopski

nadvoresni

Општи информации

КАМ постојано работи на подобрувањена услугите за своите потрошувачи! Во Македонија повеќето маркети работат од понеделник до сабота од 08.00 часот до 22.00 часот, и во недела од 07.30 до 17.00 часот. На тој начин Вашето пазарување кај нас можете да го направите според Вашите индивидуални потреби и можности.

Точното работно време на Вам најблиската продавница можете да го дознаете овде.

 

Плаќање со картичка

Во сите КАМ маркети Ви нудиме практично, безготовинско плаќање со кредитни картички Visa, Maestro, Master Cards.

Предност за Вас: Можете да платите поголеми количини на производи, а притоа не морате да носите поголема количина на готовина.

 

denras-pay

Гаранција за враќање на парите

 

Се предомисливте? Нема проблем!

КАМ ВИ ДАВА ДВОЈНА ГРАНЦИЈА*:

  • ВИ ГО ЗАМЕНУВАМЕ ПРОИЗВОДОТ
  • ВИ ГИ ВРАЌАМЕ ПАРИТЕ

Доколку од некоја причина не сте 100% задоволни од кој и да е наш производ, ние радо ќе Ви го замениме производот и ќе Ви ги вратиме Вашите пари, доколку:

  • Имате сметка за купениот производ
  • Не поминале повеќе од 3 дена од купувањето на производот
  • Производот е оригинално запакуван
  • Производот не е поскап од 500 денари

Гаранцијата на производителот, како и останатите права од законот во врска со неисправни производи, важат независно од ова.

„Двојната гаранција“ не важи за непрехранбени производи, алкохол или интернационално познати брендови.

Пред враќањето или замената на производот, Ве молиме обратете се до нашиот персонал на касата.