fbpx

Furra e bukës KAM

Furra e bukës KAM – rishtas të pjekura gjatë gjithë ditës dhe me çmimet më të volitshme Furra e KAM çdo ditë u ofron konsumatorëve prodhime të ngrohta, kërcëlluese dhe të sapo pjekura gjatë gjithë ditës.

 

__192.168.146

 

Njëherësh kujdesemi për standardet e larta të cilësisë gjatë procesit të prodhimit, përgatitjes dhe prezantimit të prodhimeve.

 

pekara2

 

Dita fillon dhe përfundon më së miri me aromën e bukës rishtas të pjekur! 
Ndërsa buka më e shijshme është ajo që është pjekur rishtas!