fbpx

Награди и признанија

🔴 ПЕТТА ГОДИНА ПО РЕД ПОТВРДА ЗА ВРВЕН КВАЛИТЕТ! 🏆
🥇️ КАМ е маркет број 1 во категоријата домашни малопродажни синџири со производи од врвен квалитет, за што веќе петта година по ред се здоби со QUDAL сертификат!
🥇 Според истражувањето спроведено од независната швајцарска интернационална агенција ICERTIAS, КАМ маркет има апсолутно највисоко ниво на квалитет на македонскиот пазар, кое е потврдено од потрошувачите за 2024/25 година во категорија домашни малопродажни синџири.
Петта година по ред КАМ е маркет број 1 на македонскиот пазар со најдобар сооднос ЦЕНА – КВАЛИТЕТ!
КАМ доби најголем број гласови во категоријата синџир на малопродажни продавници (супермаркети) од истражувањето BEST BUY AWARD за 2019/20, 2021/22 и 2023/24., спроведено на македонскиот пазар од швајцарската интернационална агенција ICERTIAS.
КАМ зазема прво место и во поткатегоријата:
✅ Најдобар сооднос ЦЕНА-КВАЛИТЕТ и во пекарите на КАМ

Седма година по ред КАМ е број 1 префериран ланец на маркети во Македонија за 2023/24 година според потрошувачите, покажаа истражувањата спроведени од Инсајдер ИД.

КАМ зазема прво место и во поткатегориите:

✅ НАЈВИСОКА ЛОЈАЛНОСТ на потрошувачи
✅ Најдобар сооднос ЦЕНА-КВАЛИТЕТ
✅ Најдобра ЛОКАЦИСКА ПОКРИЕНОСТ
Подетални информации прочитајте на:
https://lnkd.in/eHqerd2X

„КАМ“ е прогласен за најпосакуван работодавач во категоријата маркети на првите награди за најдобри работодавачи во организација на веб-страницата за пребарување работни места Vrabotuvanje.com.

Според анкета на vrabotuvanje.com.mk, на прашањето “Кој маркет е најпосакуван за вработување во земјава?”, најголем дел од анкетираните одговориле дека би работеле во КАМ маркет.

 

Како компанија ориентирана кон вработените, КАМ стана корпоративен член на Македонската асоцијација за човечки ресурси.

Компанијата е ориентирана кон вработените, се грижи за потребите и интересите на вработените и се стреми да создаде поддржувачка и позитивна работна средина. Со овој пристап, компанијата има за цел да се зголеми задоволството од работа, мотивација и ангажманот на вработените.