fbpx

Новости

За апликација за работа кликнете тука !

Сите актуелни огласи за вработување во KAM погледнете ги подолу:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО СТРУМИЦА!

📣 Започна со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Струмица, на ул. Гоце Делчев бб! 🎉
Новоуредениот КАМ маркет е распространет на вкупна површина од 597м2, со зголемен капацитет од 35 паркинг места, при што овозможува полесен пристап, поголема фукнционалност и прегледност при пазарењето за сите потрошувачи! 🛒
Во реновираниот и модерно уреден КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи од висок квалитет по ниски цени, од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, богата понуда на овошје и зеленчук, хемија, како и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Повелете, посетете нѐ! – Ве очекуваме! 🥰
Ваш КАМ!

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО НОВО ЛИСИЧЕ!

📣 Започна со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Ново Лисиче, на бул. Видое Смилевски Бато бб! 🎉
Маркетот е двојно проширен и распространет на вкупна површина од 645м2, со што овозможува поголема фукнционалност и прегледност при пазарењето за сите потрошувачи! 🛒
Во реновираниот и модерно уреден КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи од висок квалитет по ниски цени, од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, богата понуда на овошје и зеленчук, хемија, како и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Повелете, посетете нѐ! – Ве очекуваме! 🥰
Ваш КАМ!

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО ДРАЧЕВО!

📣 Започна со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Драчево, на ул. Јустиниан Први бр. 1-а! 🎊
Маркетот е проширен и распространет на вкупна површина од 500м2, со капацитет од 35 паркинг места со што овозможува полесен пристап и поголема фукнционалност и прегледност при пазарењето за сите потрошувачи! 🛒
Во реновираниот и модерно уреден КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи по најниски цени од асортиманот на млечни и месни производи, богата понуда на овошје и зеленчук, хемија, како и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Отворањето беше одбележано со специјални промоции и акциски цени на дел од асортиманот! 🎉
Повелете, посетете нѐ! – Ве очекуваме! 🥰
Ваш КАМ!

 ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО ШТИП!

📣 Започна со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Штип, на ул. Сремски Фронт бб! 🎊
Маркетот е проширен и распространет на вкупна површина од 470м2, со капацитет од 8 паркинг места со што овозможува полесен пристап и поголема фукнционалност и прегледност при пазарењето за сите потрошувачи! 🛒
Во реновираниот и модерно уреден КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи по најниски цени од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, богата понуда на овошје и зеленчук, хемија, како и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Отворањето беше одбележано со специјални промоции и акциски цени на дел од асортиманот! 🎉
Повелете, посетете нѐ! – Ве очекуваме! 🥰
Ваш КАМ!

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО ТАФТАЛИЏЕ!

📣Започна со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Тафталиџе (кај пазар Тафталиџе)! 📣🛒

Маркетот е проширен и распространет на вкупна површина од 554м2, со што овозможува удобно и прегледно пазарење за сите потрошувачи!
Во реновираниот и модерно уреден КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи по најниски цени од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, богата понуда на овошје и зеленчук, хемија, како и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Отворањето на проширениот КАМ маркет беше одбележано со супер акции и неверојатни попусти!
Повелете, посетете нѐ! – Ве очекуваме!
Ваш КАМ!

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО АЕРОДРОМ!

Започнува со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Аеродром (кај поранешен ресторан Бисера)! 🎉
Маркетот е проширен и распространет на вкупна површина од 721м2, со што овозможува удобно и прегледно пазарење за сите потрошувачи!
Во реновираниот и модерно уреден КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи по најниски цени од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, богата понуда на овошје и зеленчук, хемија, како и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
На денот на отворањето ве очекуваат големи попусти и промоции!
Повелете, посетете нѐ! – Ве очекуваме!
Ваш КАМ!

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ВЕЛЕС!

🎉 Започна со работа 83-от КАМ маркет во Велес на ул. Алексо Демниевски бр. 53 🎊
Маркетот е распространет на вкупна површина од 722м2, со капацитет од 100 паркинг места со што овозможува лесен пристап, поголема фукнционалност и пружа пријатно искуство при пазарењето 🥰
Повелете, посетете нѐ 🤗

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО K-PLAZA

Започна со работа новиот КАМ маркет во K-PLAZA на бул. “Киро Глигоров” бр. 4А 🎉
Распространет на вкупна површина од 655м2 и капацитет од 30 паркинг места, маркетот овозможува лесен пристап и јасна ориентација, при што нуди поголемата фукнционалност и пружа пријатно искуство при пазарењето 🛒
Во новиот КАМ маркет ќе пронајдете богат асортиман на производи по ниски цени од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, богата понуда на овошје и зеленчук како и хемија и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Повелете, посетете нѐ 🥰
Ваш КАМ!

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Започна со работа новиот КАМ маркет во склоп на трговскиот центар KMALL во Општина Ѓорче Петров, на ул. “Ѓорче Петров” бр. 22
Распространет на вкупна површина од 932м2 маркетот нуди голема прегледност при пазарењето и богат асортиман на производи по ниски цени од асортиманот на млечни и месни производи, топли и крцкави печива, печено пиле, богата понуда на овошје и зеленчук како и хемија и широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци.
Свеченото отворање на новиот продажен објект на КАМ беше одбележано со дегустација на дел од најпрепознатливите приватни марки на КАМ, како што се Bella Farm, Amia, Milord и Solis, за кои потрошувачите покажуваат огромен интерес.
Присутните потрошувачи добија можност да учествуваат во наградната игра „Тркало на среќата“ и да освојат подароци, како и да ги искористат специјалните промоции и акциски цени на дел од асортиманот во новиот маркет.
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ!

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ЦЕНТАРОТ НА СКОПЈЕ

Започна со работа новиот 81 КАМ маркет во строгиот центар на Скопје, на ул. “Максим Горки” бр. 13, во склоп на бизнис центар Настел!

Новиот КАМ маркет се протега на површина од 391 метри квадратни. Маркетот нуди богат асортиман на препознатливи производи од домашни и странски добавувачи со висок квалитет по ниски цени, меѓу кои се млечни и месни производи, топли и крцкави свежи печива од сопствената пекарница, богата понуда на свежо овошје и зеленчук. Потрошувачите може да се снабдат и со производи за домаќинството и козметика, како и со широка палета на алкохолни и безалкохолни пијалаци по најповолни цени.

Свеченото отворање на новиот продажен објект на КАМ беше одбележано со дегустација на дел од најпрепознатливите приватни марки на КАМ, како што се Bella Farm, Amia, Milord и Solis, за кои потрошувачите покажуваат огромен интерес. Присутните потрошувачи добија можност да учествуваат во наградната игра „Тркало на среќата“ и да освојат подароци, како и да ги искористат специјалните промоции и акциски цени на дел од асортиманот во новиот маркет.

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ КАМ МАРКЕТ – КАПИШТЕЦ

Започна со работа целосно реновираниот КАМ маркет во Капиштец!
Маркетот се простира на вкупна површина од 480м2, со продажниот простор 356м2 при што овозможува поголема функционалност и прегледност при пазарењето.
Маркетот нуди свежо овошје и зеленчук, месо, богат асортиман на прехранбени и непрехранбени продукти, како и пекара со топли печива за своите потрошувачи.
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ!

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ КАМ МАРКЕТ – ГТЦ

Маркетот се простира на вкупна површина од 429м2 , со продажниот простор 318 м2 при што овозможува поголема функционалност и прегледност при пазарењето.
Маркетот нуди свежо овошје и зеленчук, месо, богат асортиман на прехранбени и непрехранбени продукти, како и пекара со топли печива за своите потрошувачи.

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ТЕТОВО!

Започна со работа НОВИОТ КАМ маркет во Тетово, кој е релоциран во нов модерен и двојно поголем простор во ТЦ РЕМОЛ, на ул. 120 бр. 2 📍
Маркетот се простира на вкупна површина од 925м2, со продажен простор 552м2 при што овозможува поголема функционалност и прегледност при пазарењето.
Маркетот нуди свежо овошје и зеленчук, месо, богат асортиман на прехранбени и непрехранбени продукти, како и пекара со топли печива за своите потрошувачи.
Повелете, Ве очекуваме 🥰
Ваш КАМ

 

ОТВОРАЊЕ НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 80 КАМ МАРКЕТ ВО ВИНИЦА!

Започна со работа новиот КАМ маркет во Виница! 📍

Маркетот се простира на вкупна површина од 703м2, од кои 503м2 се модерен и современ продажен простор.

На потрошувачите им се овозможува пространо, прегледно и функционално секојдневно пазарење. Во новиот КАМ маркет отсега потрошувачите ќе можат да пронајдат голем избор на прехранбени и непрехрабени производи од широкиот асортиман на КАМ 🛒
Повелете, Ве очекуваме 🥰
Ваш Кам!

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ЧАИР 📣

Започнa со работа новиот КАМ маркет во Чаир на површина од 465м2. Маркетот нуди можност за прегледност при пазарењето како и богата понуда на производи за своите потрошувачи! 😊
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА КАМ МАРКЕТ ВО СТРУГА 📣

Започна со работа новиот КАМ маркет во Струга каде потрошувачите имаат можност за поголема прегледност при пазарењето на површина од 393м2 како и збогатена понуда на производи и пекара со топли печива! 😊
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

 

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ПЕТРОВЕЦ

Започна со работа нов КАМ МАРКЕТ во ПЕТРОВЕЦ  😍

Своите секојдневни потреби за прехранбени и непрехранбени производи отсега потрошувачите ќе ги задоволуваат во современ продажен простор од вкупна површина од 603 м2 од кои 426м2 маркет со поголема функционалност, со збогатена понуда на производи, и поголема прегледност при пазарењето. 😍
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

 

ПОВТОРНО ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО ЦРНИЧЕ 🎉📣

Целосно реновиран КАМ МАРКЕТ на ул. “Востаничка” бр. 59 во Црниче 😍

КАМ Ви овозможува проширен продажен простор од 260 м2 со поголема функционалност и прегледност при пазарењето, збогатена понуда на производи и пекара со вкусни печива.

Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

ОТВОРАЊЕ НА НОВ КАМ МАРКЕТ ВО КУМАНОВО

Стартуваше со работа нов КАМ МАРКЕТ на ул. “7” бр. 32 во Куманово 😍

Своите секојдневни потреби за прехранбени и непрехранбени производи отсега потрошувачите ќе ги задоволуваат во современ продажен простор од 550 м2 со поголема функционалност, со збогатена понуда на производи, модернизирана пекара и поголема прегледност при пазарењето. 😍
 
Повелете, Ве очекуваме.
Ваш КАМ

КАМ маркет го отвора својот најголем и најсовремен маркет во Прилеп ! 

Најголемиот малопродажен синџир во земјава, „КАМ“, отвора нов 5-ти маркет во Прилеп, лоциран на улицата „Цар Самоил“ бр. 28.

Новиот маркет се простира на вкупна површина од над 733 квадратни метри. Продажниот простор зафаќа 555 квадратни метри, речиси 120 квадратни метри се магацински простор, а преостанатите се помошни и канцелариски простории.

Во рамките на маркетот има и пекарница во која прилепчани ќе ги најдат највкусните лебови и печива, свежо печени секој ден. Исто така, за потрошувачите на „КАМ“ обезбеден е бесплатен паркинг простор за 117 возила.

– Продажната мрежа на „КАМ“ продолжува да расте, ова е нашиот 77. маркет.  Со асортиман кој го сочинуваат околу  1700 артикли меѓу кои добро познатите производи под КАМ марка, како и познати интернационални брендови, остануваме посветени на целта да го доближиме високиот квалитет по редовно ниски цени до сите граѓани – велат од „КАМ“.

Маркетот е во склоп на “КАМ центар“, кој наскоро ќе ги отвори вратите за јавноста. На 2200 квадратни метри, во современиот простор на „КАМ центар“ ќе бидат лоцирани повеќе брендови од различни дејности, чии имиња ќе се објават наскоро. Овој објект значително ќе придонесе за збогатување на шопинг искуството во градот.

ОТВОРАЊЕ НА НАЈГОЛЕМОТ КАМ МАРКЕТ ВО ГЕВГЕЛИЈА !

📍 Улица ИНДУСТРИСКА Бр. 18а
🕗 Работно време: од 08:00 до 21:00
🔲На површина од 795 м2

ОТВОРАЊЕ НА 76 КАМ МАРКЕТ ВО ДЕЛЧЕВО  09.11.2022

📍 Булевар Македонија Бр. 6
🕗 Работно време: од 08:00 до 21:30
🔲На површина од 515м2

Повторно отворање на КАМ МАРКЕТ Битола / 16.07.2022

Модерниот изглед на КАМ маркетот во Битола идентичен како и на новите КАМ маркети е постигнат со применетото комплетно внатрешно и надворешно брендирање според препознатливиот корпоративен идентитет на компанијата.
📍 Локација: ул.”Коле Неделковски” бб
🕗Работно време: од 07:00 до 22:00 часот
🔲Површина: 345 m2