fbpx

Новости

Post-NOVOSTI--ТАК-КРЕКЕР-Х2-AL

KAM JU INFORMON:

Të shtunën, më 22 tetor, në Strugë u hap solemnisht KAM marketi i tretë, me lokacion në afërsi të Tregut të Qytetit, me sipërfaqe tregtare prej 360 m2. Krahas marketeve ekzistuese në Strugë (afër pompës së benzinës “Makpetrol” dhe përball mobilierisë “Laçka” në rr. “Partizanska”), me këtë market të ri, brendet private të prodhimeve KAM me cilësi të lartë dhe çmime të lira, do të bëhen edhe më të kapshme për një numër të madh të banorëve të Strugës dhe rrethinës.

Mirë se vini në KAM marketin e ri – ekipi ynë ju mirëpret!

 

14711073_10155460318189863_8430767952087868481_o

 

KAM JU INFORMON:  

KAM Market i ri i hapur në rrugën e Novo Sellës (Novo Sellë, Shkup)!
Të shtunën më 6 gusht me prerje të shiritit të kuq u hap KAM marketi i ri i shumëpritur në rrugën e Novo Sellës. Radhët e blerësve të kënaqur dhe të buzëqeshur ishin dëshmi e vlerësimit të cilësisë dhe çmimeve të cilat i gjejnë vetëm në marketet KAM. Për vizitorët e shumtë kishte surpriza dhe dhurata të këndshme.
Orari i punës së marketit është nga e hëna deri të shtunën: prej orës 08:00 deri në 22:00 dhe të dielën prej orës 08:00 deri në 17:00.

Ekipi ynë i marketit KAM ju mirëpret! Mirë se vini!

 

Kolaz

 

Për aplikim për punë klikoni këtu!

oglas-za-vrabotuvanje-web-kosovo-podmladok-1-724x1024