fbpx

ТРАЈНО НАМАЛУВАЊЕ – СУПЕР ЦЕНИ

08.04.2021

Одлична цена на корнишоните SunnyFantasy во КАМ маркет! Намалување  кое не се пропушта!

TRAJNO_Корнишони+Корнишони-екстра

 

01.04.2021

TRAJNO_-БРАЗИЛСКИ-ОРЕВ+ПУТЕР-ЛЕШНИК+КОКОСОВО-МАСЛО+RAW-барови

25.03.2021

TRAJNO_ПЕЛЕНИ+ПАСТА-Х2+АНАНАС

 

18.03.2021

Тоа го може само КАМ! Намалувања кои траат!

Saluti бадеми, лешници, камко инстант пире од компир и AMIA слатко од смокви се оваа недела со екстра попуст!

Ве очекуваме во KAM, сите понуди од оваа недела ќе ги пронајдете со клик тука 

TRAJNO_-СЛАТКО-СМОКВА+ПИРЕ+БАДЕМ+ЛЕШНИК

 

11.03.2021

Sunny Fantasy ананас парчиња во лесен сируп. Конзерва од 565 г за само 66 ден. и SUNNY Fantasy компот од праска во лесен сируп со 480 г нето плод и во пакување од 820 г за само 55 ден.

Квалитет број еден!

TRAJNO_-АНАНАС+КОМПОТ-ПРАСКА