fbpx

BLACK WEEKEND со КАМ

Point-retail-web-slajder

 

КАМ маркет со BLACK WEEKEND акција во Point Retail Park!

Единствена понуда со важност од 26.11-28.11.2021 на производи со неверојатно ниски цени и попусти до 50%!

Flekeri

Farmerki

Tengerinja

Rasvetno-telo-2-светла

Plakar