fbpx

Дополнителни информации

 

А4-крем-каси-инфо-ковид-ОДОБРЕН

Почитувани потрошувачи, поради вонредните услови на пандемија, вашата безбедност и здравје, како и безбедноста и здравјето на нашите вработени ни се приоритет.
Токму поради ова, почитувањето на сите мерки е задолжително.

  • Носење маска
  • Почитување на социјалната дистанца
  • Редовна дезинфекција на рацете
  • Препорачуваме и плаќање со платежна картичка, како и внимавајте да не ги допирате производите, а потоа да ги враќате на полиците.

Ви благодариме што сте одговорни и внимавате на вашата и наша безбедност. Само заедно можеме да го спречиме ширењето на вирусот. Ве очекуваме и понатму во нашите КАМ маркети.

Работното време на маркетите ќе го пронајдете со клик тука.

 

infografika-covid-exposed-interiors