fbpx

Пекарата на КАМ

Пекарата на КАМ – свежо печено преку целиот ден и со најдобри цени Пекарата на КАМ секојдневно им нуди на потрошувачите крцкави, топли и тазе производи кои ги печеме преку целиот ден.

 

__192.168.146

 

Притоа ги запазуваме високите стандарди за квалитет во процесот на производството, подготовката и презентирањето на производите.

 

pekara2

 

Денот најдобро се започнува и се завршува со мирисот на тазе лебот!
А највкусен леб е тазе печениот!