fbpx

Типично за кам

 

Марка КАМ знакот ги означува нашите приватни КАМ брендови кои се со проверен и одличен квалитет, а по цена која само КАМ може да ја овозможи. Следејќи ги принципите на хард-дисконт цени на приватни марки ние нудиме висок квалитет по еконимична цена. Пробајте ги овие продукти од нашето портфолио:

  • Alpiko млечно чоколадо со цели лешници
  • Alpiko крем со дури 13% лешник
  • Alpiko чокоблок

 

Алпико

 

Twissy 100% природни сокови и смутиња! Супер цени и супер извор на витамини! Побарајте ги во вашиот КАМ маркет!

SLAJD_3_-Сокови-TWISSY-2

Нашата КАМ марка Fiesta нуди богат избор на различни кафиња со висок квалитет, но во своето портфолио вклучува и какао, топло чоколадо и чаеви. Побарајте ги производите во нашите КАМ маркети.

TIPICNO_-кафиња-нови-фиеста

 

11.03.2021

 

Одлични брендови со фантастична цена

  • Aviko паниран кромид 400 г замрзнат производ
  • Gusto зачин 250 г со 12% сушен зеленчук
  • COLUMBUS рибји стапчиња 250 г

Одберете нешто од нашиот асортиман на слатки производи и побрзајте во локалниот КАМ маркет. Целата понуда ќе ја пронајдете со клик тука, но не заборавајте дека во нашите маркети има уште многу производи на акција, но и производи со редовно најдобри цени. Ве очекуваме.
TIPICNO_-АВИКО-КРОМИД+ЗАЧИН-ГУСТО+ВИЧИ-ФИЛЕТИ