fbpx

Супер викенд

Почитувани потрошувачи,
Секој викенд Ви подготвуваме специјални производи по специјални цени. Не ја пропуштајте можноста да ги набавите Вашите омилени производи по супер поволни цениPost-super-vikend_СУПЕР-ВИКЕНДХ3-(КОМПИР-ПАКУВАН+КАЈМАК+ЧАДЕН-СВИНСКИ-КОЛБАС-ДОМАШНО)