fbpx

Понеделник – среда

Сeкоја недела, само од понеделник до среда ви подготвуваме специјални понуди со посебно одвоени производи во ограничени количини!

Оваа акција трае САМО 3 дена и вклучува само неколку производи. Секогаш внимателно проверувајте го нашиот леток и забележете си кои производи се на акција во тој ограничен временски период од три дена.

Побрзајте во нашите КАМ маркети и искористете ја оваа акција! Летокот од оваа недела е тука.

 

507-Letok-A4-str- 7