НОВИ и реновирани КАМ МАРКЕТИ

КАМ ИНФОРМИРА
Добра вест за жителите на Кисела Вода и околината: во сабота, 17.02.2018 во 07:30 часот КАМ ги отвора вратите на НОВИОТ КАМ МАРКЕТ на ул. „Михаил Чаков“ бр. 5! Овде ќе најдете квалитетни производи од домашни и странски брендови со типични, дисконтни КАМ-цени. Накусо, мaркет во кој вашите пари вредат повеќе. Нашиот тим во КАМ Кисела Вода со нетрпение ве очекува!

LetokA4-otvoranje-KV2-predna-ODOBRENA

LetokA4-otvoranje-KV2-zadna-ODOBRENA

 

 

КАМ информира: 
Празник за Бутел – бидете и вие дел од настанот!
Во сабота, 16.12.2017 во 08.00 ч. се отвора НОВ КАМ маркет на ул. „Петар Манџуков“ бр. 16 во срцето на Бутел. Многу изненадувања за сите посетители.
 Нашиот КАМ тим Бутел ве очекува! 

ОТВАРАЊЕ-ИНФО-ПОСТЕР_А3_odobren-Goran

Почитувани жители на Крива Паланка,
Нашиот тим напорно работеше да Ви излезе во пресрет на Вашите желби и конечно денеска, на 18 ноември, ги отвори вратите на Вашиот нов КАМ маркет во Крива Паланка. По тој повод подготвивме специјални цени и попусти за Вашите омилени производи. Ве очекуваме на заедничко дружење да го одбележиме настанот.

23592474_10156839408224863_2949843559107023791_o

Почитувани потрошувачи,
Ни претставува големо задоволство да Ве информираме дека на 28 Октомври, на улица „Октомвриска револуција“ во Куманово, свечено ги отворивме вратите на реновираниот КАМ Маркет. По тој повод подготвивме специјални цени и попусти за Вашите омилени производи. Ве очекуваме на заедничко дружење да го одбележиме настанот.

ЛОКАЦИЈА НА МАРКЕТОТ

OK image-0-02-04-176002f8ceed587b798e59c85c2febf3938858bdba25442c9b13a59d476fb492-V

Почитувани потрошувачи!
КАМ со гордост информира дека во сабота, на 19 Август во 7.30 часот ќе ги отвориме вратите на долго очекуваниот нов КАМ маркет во Маџари. За да ја наградиме Вашата стрпливост подготвивме многу изненадувања и подароци. Ве покануваме заедно да го одбележиме овој ден и да се дружиме. 
Ве очекуваме!
Секогаш Ваш КАМ.
локација: МАПА СО ЛОКАЦИЈА
ЛОКАЦИЈА НА МАРКЕТОТ

MADZARI-OTVORANJE
Почитувани потрошувачи!
КАМ со гордост информира дека во сабота, на 1. јули во 7.30 часот ги отворивме вратите на реновираниот КАМ маркет на улица „Охридска“ бр. 1, во срцето на Кавадарци!
Ви благодариме што не посетивте во огромен број и со Вашето присуство го збогативте овој настан.
Вашиот услужлив КАМ тим Ве очекува!
Kavadarci
КАМ ИНФОРМИРА
Празник за Велес и Велешани!
Во сабота, 17.06.2017 во 07:30 часот го отворивме реновираниот КАМ маркет на улица „Маршал Тито“ бб. 138 во Велес! Денот на отворањето беше исполнет со специјални попусти, подароци и други пријатни изненадувања. Ви благодариме што со Вашето присуство го збогативте убавиот настан!
Нашиот УСЛУЖЛИВ КАМ тим е секогаш тука за Вас!
KAM Veles 1Почитувани потрошувачи,
Задоволство ни е да Ве информираме дека денеска, на 24 Мај, го отворивме целосно реновираниот маркет во Струмица на Ул. „Гоце Делчев“ бб.
Дојдете навреме за специјалната понуда на денот на отворањето! Изненадувања за сите посетители!
Нашиот КАМ тим ве очекува. Добредојдовте!
image-0-02-04-1085363fce86464db66f7de814d9ecd3a7a6c527f85a14e2fe19ad3dd622919a-V
Почитувани потрошувачи, вашата стрпливост се исплатеше!
Во среда на 10 мај, во 8.00 часот за вас свечено се отворија вратите на нашиот реновиран маркет на ул. „Јане Сандански“ бр. 55 во Тетово! Маркетот од 179м2 е комплетно реновиран за ваше поудобно пазарување, така што сега е уште пофункционален и попрегледен. Асортиманот е дополнет со сопствени марки на КАМ, по добро познатите ниски цени.
Нашиот услужив КАМ тим ве очекува!
ПРАЗНИК ЗА ЧЕНТО!
Во сабота, 06.05.2017 год. свечено ги отворивме вратите на долго очекуваниот КАМ маркет во нас. Ченто на ул. „Маџари“ бб! Ви благодариме што не посетивте во огромен број!
Нашиот КАМ-тим е секогаш тука за Вас!
Kolaz
КАМ ИНФОРМИРА
Празник за Сарај и сарајлии! Во сабота, 29.04.2017 во 07:30 часот го отворивме новиот КАМ маркет на улица „20“ бр. 138 во срцето на Сарај! Денот го исполнивме со специјални попусти, подароци и други пријатни изненадувања. Ви благодариме што со Вашето присуство го збогативте убавиот настан!
Нашиот КАМ тим ве очекува!
Kolaz
Почитувани потрошувачи,
Вашата стрпливост се исплатеше!
Денеска, на 29 март, во 8.00 часот за Вас ги отворивме вратите на нашиот реновиран маркет на Ул. „29. Ноември“ во Кочани.
Маркетот е комплетно реновиран за Ваше поудобно пазарување, така што сега е уште пофункционален и попрегледен.
Асортиманот е дополнет со сопствени марки на КАМ, по добро познатите ниски цени.
Нашиот услужив КАМ тие ве очекува!
КАМ ИНФОРМИРА:
Во сабота, 4 фебруари 2017, КАМ го отвори својот реновиран маркет во Драчево, на ул. Ул. „Ратко Митровиќ“ бб во Скопје
Дојдете навреме за специјалната понуда на денот на отворањето! Изненадувања за сите посетители!
Нашиот КАМ тим ве очекува. Добредојдовте!
image-0-02-05-821e0c77419af4912fc8bdec69caf13db1fa52c604505091f5eb257f074ab5a9-V
Почитувани потрошувачи,
КАМ ИНФОРМИРА:
Во петок на 23 Декември го отворивме новиот КАМ маркет во населба Илинден – Скопје! Ве покануваме на заедничко дружење и мала забава за возрасните и најмалите во текот на целиот ден. За нејсреќните купувачи КАМ маркет подготви мали изненадувања на крајот од денот.
Нашиот КАМ тим ве очекува! Добредојдовте!
ukrasuvanje
Почитувани потрошувачи,
Вашата стрпливост се исплатеше!
Во среда, на 2. ноември, во 8.00 часот за Вас свечено се отворија вратите на нашиот реновиран маркет на ул. „Востаничка“ бр. 59 во нас. Црниче!
Маркетот од 200м2 е комплетно реновиран за Ваше поудобно пазарување, така што сега е уште пофункционален и попрегледен.
Асортиманот е дополнет со сопствени марки на КАМ, по добро познатите ниски цени.
Нашиот услужив КАМ тие ве очекува!

КАМ ИНФОРМИРА:
Во сабота, на 22 октомври, во Струга беше свечено отворен третиот КАМ маркет, лоциран во непосредна близина на Градскиот пазар, на 360 м2 продажна површина. Покрај постоечките маркети во Струга (до бензинската на „Макпетрол“ и наспроти мебел „Љачка“ на ул. „Партизанска“), со овој нов маркет, приватните марки на КАМ производите со врвен квалитет и ниски цени ќе станат уште подостапни до големиот број жители од Струга и околината.
Добредојдовте во новиот КАМ маркет – нашиот тим ве очекува!

 

14711073_10155460318189863_8430767952087868481_o

 

 

КАМ ИНФОРМИРА:
Во сабота, 8 октомври 2016, во 07.30 часот КАМ го отвори својот реновиран маркет во Штип, на ул. „Сремски фронт“ бр. 7.
Дојдете навреме за специјалната понуда на денот на отворањето! Изненадувања за сите посетители!
Вашиот КАМ тим се радува на Вашата посета!

КАМ ИНФОРМИРА:
Во понеделник, 29. август 2016, КАМ повторно го отвори својот реновиран маркет во Влае, на ул. „Ангел Динев“ бр. 3а.
Дојдете навреме за специјалната понуда на денот на отворањето! Изненадувања за сите посетители!
Нашиот КАМ тим ве очекува. Добредојдовте!

КАМ ИНФОРМИРА:
Во понеделник, 29. август 2016, КАМ повторно го отвори својот реновиран маркет во Влае, на ул. „Ангел Динев“ бр. 3а.
Дојдете навреме за специјалната понуда на денот на отворањето! Изненадувања за сите посетители!
Нашиот КАМ тим ве очекува. Добредојдовте!

КАМ ИНФОРМИРА:
Во петок, 19. август 2016, во 07.30 часот КАМ повторно го отвори својот реновиран маркет во Кисела Вода, на ул. „Христо Татарчев“ бр. 69.
Дојдете навреме за специјалната понуда на денот на отворањето! Изненадувања за сите посетители!
Вашиот КАМ тим се радува на Вашата посета!

КАМ ИНФОРМИРА:
Отворен новиот КАМ маркет на Новоселски пат (Ново Село, Скопје)!
Во сабота, на 6. август со сечење на црвена лента свечено беше отворен долгоочекуваниот КАМ маркет на Новоселски пат. Редиците од задоволни и насмеани купувачи сведочеа за ценењето за квалитетот и цените кои ги наоѓаат само во КАМ маркет. За бројните посетители имаше пријатни изненадувања и подароци.
Работно време на маркетот е од понеделник до сабота: 08:00-22:00 часот, и во недела: 08:00-17:00 часот.
Нашиот КАМ тим ве очекува! Добредојдовте!

Kolaz

КАМ ИНФОРМИРА:
Со големо задоволство Ве известуваме дека во сабота, 6. aвгуст 2016, повторно го отворивме КАМ маркет на ул. „50. Дивизија“ бб (кај МВР).
Нашиот КАМ тим ве очекува. 

КАМ ИНФОРМИРА:
Во сабота 30 јули започна со работа реновираниот КАМ маркет Аеродром со површина од 260 м2 кај Воениот базен на ул. „Ангел Димовски“ бр. 4.
Нашиот КАМ тим ве очекува. Добредојдовте!

КАМ ИНФОРМИРА:
На 13 Јули го отворивме новиот КАМ маркет во Тетово со површина од 276 м2. на „Илинденска“ 217а. Очекувајте широк асортиман на производи и редовна достава на свежо овошје и зеленчук. Комплетно пристапен и адаптиран, со сопствени паркинг места.

Ве очекуваме на новата локација!