Свежа риба во КАМ Маркетите во Скопје

Почитувани потрошувачи, ЉУБИТЕЛИ НА СВЕЖА РИБА!

Свежа риба – секоја седмица!

Познавачите на риба отсега ќе можат да уживаат во разновидната понуда од свежа и квалитетна слатководна и морска риба. Понудата засега ќе оди во одреден број маркети, а вложуваме напори истата постепено да оди и во останатите КАМ маркети, како што ќе се отвораат соодветни услови за нејзината достава.

Во нашата стандардна понуда ќе бидат застапени орада (ципура), лаврак (бранцин), лосос , пастрмка, лигњи, шкампи и др.

Зависно од сезоната, секогаш ќе настојуваме нашата стандардна понуда да ја збогатуваме со нова понуда на морска риба. Притоа станува збор за чистена риба, значи риба која не Ви одзема многу време и е спремна за приготвување.

riba-po dimenzii

Проверете во кои маркети има понуда од свежа риба.

Lista na marekti za riba