fbpx

Кам маркет секогаш свежо

Огромен асортиман на свежо овошје и зеленчук

Овошје и зеленчук

Нашата свежа понуда е наша етикета

Кај овошјето и зеленчукот важи правилото:
Сè што се принесува на трпезата, треба да е свежо и здраво!

ovosje

Непречено уживање овозможуваме со тоа што се грижиме за особено брза и навремена достава на стоката до нашите маркети. Водиме сметка за тоа нашите муштерии во КАМ да купуваат свежо овошје и зеленчук. Предуслов за тоа е нашата контрола на квалитетот.