fbpx

E KEMI TË RËNDËSISHËM MENDIMIN TUAJ

TË NDERUAR KONSUMATORË,

Ne në KAM market e kemi shumë të rëndësishme se sa Ju jeni të kënaqur nga shërbimet tona, prandaj Ju lusim që të na shprehni mendimin Tuaj. Të gjitha pyetjet dhe vërejtjet e konsumatorëve jo vetëm që i marrim me shumë seriozitet por edhe në vazhdimësi i valorizojmë. Me ankesat,  vërejtjet, propozimet apo lëvdatat tua, Ju drejtpërdrejtë ndikoni në përmirësimin e cilësisë së prodhimeve si dhe në përmirësimin e shërbimeve në marketet tona!

Nëse jeni të pakënaqur me shërbimet tona dhe keni ndonjë ankesë apo vërejtje rreth punës tonë, Ju lusim që të na kontaktoni përmes rrugëve tona oficiale:

Link deri tek formulari

tel: (02) 317 17 47
fax: (02) 317 12 12
Send you letters to the following address:
KAM Ltd.
Marketing Sector
“Industriska” bb  1 000 Skopje