fbpx

HISTORIA

Shitorja e parë e KAM hapi dyert në vitin e largët 1999, në katin përdhes të Qendrës Tregtare të Qytetit në Shkup – ngjarje e cila shënoi fillimin e një rrëfimi të suksesshëm dhe zhvillimit të shpejtë.

Deri në fund të vitit 2015, KAM marketet u bënë pamje e zakonshme në tërë Maqedoninë.

Zgjerimi i KAM në Maqedoni u zhvillua në kontinuitet gjatë 24 viteve dhe u shndërrua në një prej linjave më të mëdha të marketeve për prodhime ushqimore dhe joushqimore

Sot në Maqedoni ekzistojnë 83 markete të KAM, në të cilat punojnë 1200 të punësuar.