fbpx

SUPER FUNDJAVË

Çdo të fundjavë ofertë speciale për ju:
Nga gama ynë e pemëve dhe perimeve, çdo të shtunë ndajmë një prodhime të cilat i ofrojmë me çmim veçanërisht të volitshëm prej deri në -30%!
Çdo ditë furnizohemi me pemë dhe perime të freskëta, të lëngshme dhe me aromë nga furnizuesit tanë dhe gjithmonë me çmimin më të volitshëm!
Ofertë që ja vlen!СУПЕР-ВИКЕНД-Х3-AL