fbpx

Нови актуелни огласи

За апликација за работа кликнете овде!

Контакт e-mail: vrabotuvanje@kam.com.mk

Сите актуелни огласи за вработување во KAM погледнете ги подолу:

  • Магацински работници – спремачи на роба
  • Раководители на маркет –  Радовиш и Кочани
  • Раководители на маркет, касиери, продавачи – Скопје и Струмица
  • Специјалист за дигитален маркетинг

 

 

Оглас-работници-за-магацински-работење-спремачи-на-роба (1)

 


01_OGLAS_prodavaci-kasieri-ODOBREN-A1-i-A5-format-ODOBREN

01_OGLAS_соработници-логистика-А5-формат-ODOBREN

 

01_OGLAS_prodavaci-kasieri-ODOBREN-A1-i-A5-format-ODOBREN FINAL

 

 

 

01_OGLAS_prodavaci-kasieri-ODOBREN-A1-i-A5-format-ODOBREN

01_OGLAS_соработници-логистика-А5-формат-ODOBREN