fbpx

Alpiko

Krem banane 10/1

Kapsolla çokollate me bazë kikirikësh 70g

Çokollatë me lajthi të plotë 200 g

Çokollatë qumështi rrush, lajthi dhe bajame 300 g

Krem banane 10/1

Chocolate shkopinj 200 g

Çokollatë e zezë 200 g

Çokollatë qumështi 300 g

Çoko bllok 100 g / 400 g

Krem premium 13% lajthi 400 g

Krem duo 10/1