fbpx

Milord

Сите продукти ќе ги најдете со клик тука.

tost-vafli

Тост вафли 165г

napolitanki-kakao

Наполитанки со какао фил

napolitanki-jagoda

Наполитанки со вкус на јагода

napolitanki-lesnik

Наполитанки со вкус на лешник 155г

lokum-so-orevi

Локум со ореви 400г

lokum

Локум 400г

kolaci-so-vkus-na-puter

Колачи со вкус на путер

kolaci-so-vkus-na-kokos

Колачи со кокос 300г

cajni-trkalca

Чајни тркалца 450г

vanilici

Ванилици 300г

rolo-vafli-fil-lesnik

Роло вафли со фил од лешник 230г