fbpx

Alpiko

krem-banani

Krem banane 10/1

chocho-kiki

Kapsolla çokollate me bazë kikirikësh 70g

mlecno-cokolado-lesnik

Çokollatë me lajthi të plotë 200 g

mlecno-cokolado-baden-grozje

Çokollatë qumështi rrush, lajthi dhe bajame 300 g

krem-banani

Krem banane 10/1

cokoladni-stapcinja

Chocolate shkopinj 200 g

alpiko-temno-cokolado

Çokollatë e zezë 200 g

alpiko-mlecna-cokolada

Çokollatë qumështi 300 g

alpiko-coko-blok

Çoko bllok 100 g / 400 g

alpiko-krem

Krem premium 13% lajthi 400 g

alipko-krem-duo

Krem duo 10/1