fbpx

Свеж викенд

Секој викенд специјална понуда за вас:
Од нашата понуда на овошје и зеленчук, секоја сабота издвојуваме производи кои ги нудиме по особено поволна цена од дури -30%!
Секојдневно доставуваме сочно и миризливо свежо овошје и зеленчук од домашни добавувачи, и секогаш со најповолна цена!
Понуда која се исплаќа

СУПЕР-ВИКЕНД_СУПЕР-ВИКЕНД-x-3

SVEZ-VIKEND-inner